ASIAN TIME 2020

Recentebeoordeling


4 sterren uit 123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Asian Time 2020. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 22:16 Eten kwam zeer laat aan sushi was overheerlijk! Chop choy was oke. Noodles waren droog en te zoutig chicken saté waren ook te zoutig. Het niveau is met de tijd ant zakken
30 nov 2022 om 22:15 Jammer dat ik zo lang moest wachten 1u30 en dit oo een woensdag
27 nov 2022 om 10:27 Ik woon 200 meter van Asian-Time, het wachten was geen probleem, maar het besteld eten was gewoon koud? 200 meters!
23 nov 2022 om 21:53 Eten was koud en veelste laat. Dit gebeurd nu zo vaak dat ik niet meer ga bestellen. Ik reageer normaal nooit.
23 nov 2022 om 20:54 Super levering en om nog maar te zwijgen over de lekkere suchi en noodles. Vaste klant
21 nov 2022 om 12:54 Adres aflezen is blijkbaar moeilijk. Eten was echt niet te eten. Droog, geen smaak,… eerste en laatste keer
13 nov 2022 om 23:22 Shushi was supper lekker
4 nov 2022 om 0:01 Ik heb daar eerst eens ter plaatse gegeten. Ik vond het zeer goed. Ik was daarom blij dat ik ze tegenkwam op takeaway. Zeker voor herhaling vatbaar
3 nov 2022 om 1:03 Heerlijk!
30 okt 2022 om 0:01 Eten was heerlijk
24 okt 2022 om 2:07 Eten was super lekker, ze zijn niet gierig met het eten. Alles was goed gevuld. Was mijn eerste keer om te bestellen, maar Ik ga zeker nog eens bestellen van hier.
21 okt 2022 om 17:14 Walgelijk. Het eten was super super vies , normaal ben ik niet snel een persoon die 1 ster geeft maar het eten was echt niet te vreten. WOK & NASI super droog 1% smaak. Sushi was gecombineerd met rare kruiden, hier bestel ik NOOIT meer.